Kaniš Kārum'unun Diğer Kārum ve Wabartumlar'a "Kù.an" (amutum) Ile Ilgili Önemli Talimatları - Çeçen, Salih
Wichtige Anweisungen betreffend "kù.an" (amutum), gerichtet vom K?rum Kaniš an andere K?rum's und Wabartum's