Проблемы на икономическата организация на хетската държава през xv-xIII в пр. н.е. - Попов, Владимир (1976)
Popov, Vladimir, Problèmes de l’organisation économique de l’état hittite aux XVe-XIIIe s.av.n.ère; Franz. Résumé.