Maşat-Höyük’te Keşfedilen Hitit Tabletlerinin Işığı Altında Yukarı Yeşilırmak Bölgesinin Goğrafyası Hakkında - Alp, Sedat
Sur la géographie de la région de la Haute Yeşil Irmak à la lumière des tablettes hittites découvertes à Maşat-Höyük; ersch. 1978