Az Indus-kultúra és az ókori keleti kultúrák - Horváth, Sándorné (1967)
Die Indus-Kultur und die altorientalischen Kulturen; Doktori értekezés. Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar. Bírálók: Dobrovits Aladár és Harmatta János; Dissertation, Eötvös-Lorând-Universität, Phil. Fakultät. Referenten: A. Dobrovits und J. Harmatta.