Az emberalakú istenképzet kialakulása Mezopotámiában. I: Az őskor emberének tudása és hite - Komoróczy, Géza (1967)
Die Heraufkunft der anthropomorphen Gottesvorstellung in Mesopotamien; Wissen und Glauben im Denken der Urmenschen.